Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
"iş arıyorum" adlı bir köşe yazısı...
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
Y@sin
04 Jul 06 saat: 02:02
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
2 kez 2 mesajda teşekür aldı
İş arıyorum!Üniversite mezunuyum, askerliğimi yaptım, Sağlığım yerinde. İş arıyorum. Hangi kapıyı çalsam, bir sebep-sonuç ilişkisi aranıyor nedense. Eğitimim yeterli, hayat konusunda tecrübeli sayılırım. Çağdaşım aydın bir Türk genciyim. Ülkeme ve ekmeğime sevdalıyım. Parti kollarıyla, özel kanallarla işim yok. Namuslu her insan gibi, çalışarak hayatıma kazanmak istiyorum.İş arıyorum. Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış. Partilerin namı yürümüş. Ülkenin nimetlerini birileri avcunun içine almış da, bizlerden intikam alıyor sanki. Ellerim çiçek kokuyor, barut değil. Bende bu ülkenin vatandaşıyım el değil. İş arıyorum. Kaç zamandır koruduğum umudumu yitirme noktasına geldim. Erkekçe ayakta durmanın heybetini bile, elimin tersiyle itme durumuna sürükleniyorum. Artık kendimi onaracak halim de kalmadı. Ciğerimi mi tüküreyim beni görmezlikten gelenlere? Ben elinden umutları bile alınmış bir insanım. Bendeki başkaldırıyı ayağa kaldıranlar,yaktıkları ormanda yanmayacaklarını mı sanıyor?İş arıyorum!Eğer ki, duyulmazsa sesim!er ki bu ülkede tarikatçılar,parti rozeti taşıyanlar kolayca iş buluyor da, benim gibileri itekleniyorsa… buyurun! Artık kural dışıyım! Ve hazırım ölümün her çeşidine! Vurun! Ya da çıkın, erkekçe karşımda durun! Hakkı YALCIN Takvim gazetesi köşe yazarı(haksızlığın meydanlarında kırbaçlanan namuslu gençler adına)

[ Düzenlendi 07 Jul 06 saat: 06:38 ]
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Jul 06 saat: 08:52
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Üniversite:: KTÜ
0 kez 0 mesajda teşekür aldı
Helal olsun güzel yazmış.Ne yazıkki acı gerçekler.Ya bazen düşünüyorum bu güzel ülkemi iyi şeylerle ne zaman anacağız ya.La korkum benim göremeyecek olmam değil, korkarım ki torunumda göremeyecek...
Başa dön

ZEREN, Resul
07 Jul 06 saat: 08:57
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Buda başka bir örnek.Buda olanlardan bunalmış bir TÜRK insanı.İzlemenizi ISRARLA tavsiye ederim.
1152284239_263_FT864_istifa.pps
Başa dön

Y@sin
08 Jul 06 saat: 05:00
Biyomedikal Cihaz Teknikeri

Kayıtlı Üye #65

Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi
2 kez 2 mesajda teşekür aldı
evt türkiyedeki acı gerçekler resul kardeş... baksana işin gidişadında düzelecek gibi görünmüyorr... ama hepimize hayırlısı ne ise o olsun şu fani hayatta...
Başa dön

ZEREN, Resul
09 Jul 06 saat: 12:09
ZeReN

Kayıtlı Üye #263

Sende haklısın Yasin.Herşeyin hayırlısını istemekten başka bişey gelmiyor elimizden.Hadi bakalım yine HERŞEYİN HAYIRLISI.Nede olsa alıştık hep HAYIR duymaya.İş istersin HAYIR bişey istersin HAYIR.Bence HERŞEYİN EVETLİSİ kulağa daha hoş geliyor:)
Başa dön

biyoserkan67
23 Jul 09 saat: 06:33
ögrenciiiii

Kayıtlı Üye #639

Üniversite:: zonguldak karaelmas üniversitesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
''Önümde barikatlar, ardımda tarikatlar, Ayrıcalıklı sistemin mucitleri, müritleriyle birlikte bütün işleri kaparken bu ayrımcılık beni isyan ettiriyor. Partilerin adını kullanarak önüme geçenleri gördükçe çıldırıyorum. Adaletin adı kalmış.'' çok gördüm arkadaşlar partiçileri zonguldak gibi küçük bir yerde çok göze çarpıyorlar göğüslerini gere gere utanmadan sıkılmadan ınsanlara yukardan bakıyorlar,ne bizim günahımız onlara sorsanız bilirmiki İstiklal Marşımızın iki kıtasını,Çanakkale destanını bitiyoruz arkadaşlar.Saygılarımla...

***DaNieL aMoKaCHi***
Başa dön

kafsinkaff
26 Jul 09 saat: 14:55

Kayıtlı Üye #3564

Üniversite:: ege üniversitesi
aynen beni anlatmış

Başa dön

koraydilbaz
16 Aug 09 saat: 12:53

Kayıtlı Üye #3769

Üniversite:: akdeniz üni
Süper bir yazı
Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

recin   marmara biyomedikal   Polarografi Cihazı   cristian doppler   kısa dönem askerlik   Defibrator   PASC   istanbul biyomedikal   error codes   cochlear implant   elektronik devre   polar molecule   radan   daha   angelous   yans   medikal fuar   biomedikal   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   Biyomedikal proje   service diagnostics   tsr   tens cıhaz   physiologic data   Defibrilatör   tibbi cihaz onarim   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   spektrofotometre   tıbbi cihaz bakım onarım   larson   mekanik   elektrik   ultrasonik   geli   Sintigrafi sistemi   abrasion   DICOM NEDIR   uhf   hepatit   krypton   Biyomedikal Cihazlar   dicom sunum   sterilazyon   Ventilatör   İstanbul Üniversitesi   biotechnology   programlar   doktorlar   recent developments   belediye anons sistemi   biomedical turkey   common myths   knowledge management   kal   biyomedikal iş   power generators   aberration   bilgisayarlar   esnas   clinical information systems   biyomedikal fuar   contact   web sitesi açtıracam   opamp   biotech   medikal ebook   medikal fuari   biyomedikal servis manueli   fireworks   Yapay Sinir Ağları   pacemaker   adobe   benzer   molecular imaging   hastane   test c   biyomedikal muhendisligi   transduser   biyomedikal teknisyeni   medikal şirket sitesi   elektronik devreler   hayati   kontrol   biyomedikal fuarı   kontroll   protozoa   m elektronik   radyo vericileri   Medikal cihazlar onarımı   Electronic Stethoscope   ingilizce   kisa donem askerlik   Teknoloji   vent   biomedical photonics handbook   zamana   onarımı   signals   glass corrosion   biyomedikal kitap   nanotechnology   service capabilities   Acıbadem Hastanesi is   ethics   hastal   self test   Nanoteknoloji   Hastabaşı monitör tamiri   Biyomedikal Nedir   devre   mikro eliza   faz   biomedical research   ecerkan@gmail.com   organic solvents   zden   ultroson   frekans   Medikal Araçların Tanımı   myo askerlik durumu   investors business   Merkezi ezan vaaz sistemi   biyomedkal is   ethylene oxide sterilization   medikal serhat   yazılım   biyomedikal muhendisi   electrode   Kadir Guler   biomedical image   processes   performance specifications   ECG meter   biyomedikal odev   sized computers   Işıkla Bilgi İletimi   hastabaşı mönitörü şeması   ba lay   medikal site   representative   biyomedikal eleman   healthcare knowledge   vita x   bedsite   kristal   biomedical technology and devices handbook   dreamweaver   ameliyat   kangazı cihazı   Bilgisayarlı Tomografi   rmada   ritim   biyomedikal mühendisliği   diyaliz cihazi   Steteskop   biyomedikal insan kaynaklari   cerrahi   bbi   biomedical applications   tansiyon   avantaj   biomedikal engineer   helium neon   Gama Kamera   biyomedikal tez   biomedikal teknikeri   web sitesi kurulumu   antenler   tomografi   biyomedikal sirketleri   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   Medicine   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   ultrasound   Elektronik   c clark   diyot   Tıpta Son   myo elektrik   tens   rezonans   information technology   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   membran   ege biyomedikal   hasta başı monitörleri   dicom   insan kaynaklari   gebelik   biyomedikal bölümü   iki yıllıkların askerlik durumu   kavu   biyomedikal sozlugu   lamak   anolog   Dijital Steteskop   Hastabasi   elektrik elektronik   biyomedikal bolumu   billable hours   olsun   vhf   radyografi Pozisyonlar   Biyomedikal Teknikeri   extrasystoles   sst   laboratuar cihazlari   temel elektronik   enerji   m servis   kimyasal madde   sirketime site   ophthalmic   antijen   temizlik   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   MONİTÖRÜ   medikal fuarı   Medicine ebook   vapor density   neonatal patients   işlemsel Yukseltecler   Tıbbi cihazlar onarımı   dr lee   Ultrason   Santrüfüj   narak   character behavior   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   tiroid   Biyomedikal   approved products   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   renkli doppler   ac power   Biomedical   elektro   mamografi   organic solids   Elektronik kart tamiri   tıbbi cihaz bakım   kta   biyomedikal staj raporu   yeni bir   tıbbi cihaz onarım   Radyoloji   Devre Analizi   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   biomedical engineers   Biyomedikal cihaz teknikerliği   HEART FAILURE   myo elektrod   Matlab   biyomedikal muhendisligi nedir   kalp   endoskopi   Debimetre   paralel   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   Hastabaşı   akustik   nihon kohden   analiz   ndan daha fazla   standart   bunu   kamera   leland   Dikey Geçiş   biomedikal cihaz   Medikal kalibrasyon   ba lam   indesign   flowmetre   makine   Biyomedikal Cihaz   kanallar   biyomedikal makale   HASTABAŞI   laboratuar cihaz   iMMuNOGENETiK   biyomedikal is ara   medical diagnostic tools   biyomedikal turkiye   sistemi   input boxes   multilayer perceptron   doku   dummies   management flow   analog   tıbbi cihaz fuarı   steve jobs   e107 Forum Teşekür Eklentisi   bakteri   dalgan   extension cables   enzim   biomedical materials   ananda   Medikal Lazerler   atomic force microscope   biyomedikal cihaz teknolojisi   ultrasonografi   biyomedikal fuari   Cami ses sistemi   kangazi cihazi   yeditepe biyomedikal   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   molecule   pahal   bedsite monitor   biyomedikal kariyer   gerilim   budala   Nanoteknoloji Nedir   puritan bennett   Nanoteknoloji Videolari   Elektroensefalografi   piller   image processing   katarakt   kontrol sistemleri   Kan Sayım Cihazı   ekg   doppler   Tomografide kanser riski   nanoteknoloji nedir?   Pnömatik   uploaded   baskent biyomedikal   biyomedikal staj   fonksiyonlar   atomic structure   Tıbbi cihazlar tamiri   microbiologist   Lazerler   biyomedikal is arama   Biyoteknoloji   tipsozlugu   konvertor   tibbi cihaz bakim   bacterial strain   Tıpta Son Yenilikler   Triturus Modül Ayarları   arterial doppler   DİCOM   purkinje   12v dc   Yavuz Nuri Ertas   akdeniz biyomedikal   rapidshare   dopler   anatomi   nanoscience   Sintigrafi   flash   biyomedikal ebook   medikal   Biomedical Engineering   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   hastabaşı monitörü   steren   enormous growth   biomedical service manuel   biomedical sensors   qualified medical   sanayi   commercialization   eleman   biyomedikal teknik servis   hemogram cihazi   paraf   notlar   hammacher   Yasin Doruk Cagan   medikal cihaz   Nanoteknoloji Videoları   Hastabaşı monitör onarımı   Fakoemilsifikasyon   resistance temperature detectors   pankreas   Respiratory   english isbn   matris   medikal cihaz tamiri   Rontgen   biyomedikal nedir?   court decision   mantar   Otomatik Film Banyo Cihazı   stent   Hastabasi Monitoru   behcet disease   ventilator   experienced professionals   kanm   biyomedikal servis   Acıbadem Hastanesi iş   biomedikal is   bıtırme odevi   biyomedikal is   dikey gecis   kullan   anjiyo   tibb   defibrilator   biyomedikal sirket