| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| RADYOTERAPİ CİHAZLARINDA KALİBRASYON(YARDIMCI OLACAK BİRİ ARANIYOR) | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| pomack |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5884 Kayıt Tarihi: 09 Sep 11 saat: 07:45Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Beyler, varsa bayanlar. Biyomedikal öğrencisiym ve çok lanet bi ödev verdi hoca:s bu gün dolaşmadığım kalibrasyon şirketi kalmadı ama kimse yardımcı olmadı:( eğer bilginiz varsa radyoterapi cihazlarında kalibrasyon nasıl yapılır neye dikkat edilir vs. bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. rapidarc, trilogy, radyocerrahi, cyberknife, gamma knife. bu cihazların kalibrasyonları nasıl oluyor:S (birde ben yeniyim siteye admin bey/bayan konuyu buraya açtım umarm yanlış yere açmamışımdır ama en uygun yer burası gibi, yanlışsada nereye açmam gerektiğni söyleyip öyle kaldırırsanız sevinirm) Herkeze şimdiden çok teşekkürler. pmk39 | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | Öncelikle sitemize hoşgeldiniz, internette bu tarz dökümanlar biraz zor bulursunuz türkçe olarak, fakat ingilizce belki bir kaç bilgiye ulaşabilirsiniz... Bu konuda şirketler dışında bilgi alabileceğiniz pek bir yer bulunmuyor, fakat size yardımcı olmaya çalışacağım... iyi günler "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| pomack |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5884 Kayıt Tarihi: 09 Sep 11 saat: 07:45Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Hoşbulduk. Dediğiniz gibi internetten Türkçe dökümana ulaşamadım :s İngilizceminde yetersizliği yüzünden İngilizce araştırma yapamadım. Bu gün 4 şirket ve şirketlerden bağımsız 2 kişiyle daha görüşme yaptım hepsinden olumsuz cevap aldım. Eğer yardımcı olabilirseniz müteşekkir kalırım. Şimdiden teşekkürler.. [ Düzenlendi 13 Dec 11 saat: 13:50 ] pmk39 | ||
| Başa dön |
| ||
| Yıldıray |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #443 Kayıt Tarihi: 04 Aug 06 saat: 10:35Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 150 12 kez 11 mesajda teşekür aldı | Şirketler dışında İstanbulda İl Sag.Müd.Biyomedikal subesi görüntüleme cihazları testlerinde cok donanımlıdır.Huseyin bey ile görüşmenizi tavsiye edebilirim.Gerçi bu aralar yoğundu farklı şehirlerede gidiyordu, vakti varsa ve randevu alabilirsen faydalı olur senin için. [ Düzenlendi 13 Dec 11 saat: 14:18 ] Bilkent Üniversitesi Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi - UMRAM Mail : yildiray©yahoo.com / ygokhalk©bilkent.edu.tr Tlf : 5358803209 | ||
| Başa dön |
| ||
| pomack |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #5884 Kayıt Tarihi: 09 Sep 11 saat: 07:45Üniversite:: İstanbul Üniversitesi Mesaj Sayısı: 3 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Eyvallah. Bi şansımı denerim. pmk39 | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor