| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| BİYOMEDİKAL TEKNİKERİYİM İŞ ARAMAKTAYIM | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| biyomediKALE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4679 Kayıt Tarihi: 04 Jul 10 saat: 04:52Üniversite:: gaziosmanpaşa üniverstesi\\\\ turhal meslek yüksek okulu Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Gaziosmanpaşa üniversitesi turhal meslek yüksek okulu biyomedikal cihaz teknolojisi mezunuyum. henüz bitirmiş değilim, iki dersim kaldı. fakat okulum ile bağlarımı ayırdım artık. çünki derslere girmem gerekmiyor. iş alanımda sıkıntı olmayacaktır. ayrıca gata haydarpaşa eğitim hastanesinde stajımı yapmış bulunmaktayım. ve turhal devlet hastanesi, turhal kazova devlet hastanesindede staj yaptım. toplam 5 ay gibi bir staj deneyimine sahibim. şuan izmirde ikamet etmekteyim. izmir ve istabul içerisin iş aramaktayım. yardımcı olmanız dileğiyle.. | ||
| Başa dön |
| ||
| husam685 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3804 Kayıt Tarihi: 02 Sep 09 saat: 03:51Üniversite:: gop Mesaj Sayısı: 5 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | vay umut kanka naber benim hüseyin | ||
| Başa dön |
| ||
| biyomediKALE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #4679 Kayıt Tarihi: 04 Jul 10 saat: 04:52Üniversite:: gaziosmanpaşa üniverstesi\\\\ turhal meslek yüksek okulu Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | vay hüseyinim. iyiyim kardesım saol izmirdeyim bende ailemin yanında. stajımıda yaptım iş bakiorum şimdi işte. sen nasılsın | ||
| Başa dön |
| ||
| husam685 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3804 Kayıt Tarihi: 02 Sep 09 saat: 03:51Üniversite:: gop Mesaj Sayısı: 5 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | bende iyim kanka ankaradayım iş bende iş arıyorum | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor 

iyiyim kardesım saol