| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Biyomedikal mezunlarının KPSS'deki durumu nedir ? | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| parsbio |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3466 Kayıt Tarihi: 08 May 09 saat: 14:25Üniversite:: ege Mesaj Sayısı: 16 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Biyomedikal mezunlarının KPSS'deki durumu nedir ? 2 senelik Biyomedikal mezunlarının devlet kurumlarına girişleri konusunda bilgi verebilirmisiniz ? [ Düzenlendi 26 Oct 09 saat: 13:02 ] bnbb | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | biyomedikal cihaz teknolojileri mezunları piyasada daha çok ve rahat hareket edebiliyorlar benim bildiğim..işi kavrayıncaya kadar belki çok rahat olmuyor konumları ama belli süre sonra daha iyi konumda oluyorlar..devlette de hastanelere girebiliyorlar ama kpss durumu ile ilgili bilgim yok.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | ARKADAŞLAR ŞUAN İÇİN SAĞLIK BAKANLIĞI MALESEF BİYOMEDİKAL BÖLÜMÜNDEN NERDEYSE YOK DENECEK KADAR KONTENJAN ALIMI VAR GEÇEN SENE SADECE 2 KİŞİ GİREBİLMİŞ BUKADAR MEZUNDAN SADECE 2 ÜNİVERSİTE HASTANESİNE SAĞLIK BAKANLIĞINA YAZI GÖNDERMİŞTİM BU KONUDA GELEN CEVAP 5 YIL İÇERİSİNDE BİYOMEDİKAL TESKNİKERLİĞİ KONTENJANI ARTIRACAĞIZ DİYE TABİ BU SENE İÇERİSİNDE BU MEZUN ÖĞRENCİLERİN HALİNİ DÜŞÜNEN YOK BENCE HİÇ BEKLEMEYİM KPSS BİZİM BÖLÜMDEN BEN BU SENE KPSS GİRME ŞANSIMI BAŞKA MYO BÖLÜMLERİ İÇİN DENİYECEM YANİ ÖNLİSANSLA İLGİLİ BAŞKA BÖLÜMLERİ TERCİH EDEBİLİRSİNİZ BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BÖYLE DEVLETTE BEN İŞLETME 3.SINIFTAYIM KPSS GİRCEM HERKEZ BENCE SAĞLIK BAKANLIĞINA BU KONU HAKKINDA DİLEKÇELERİNİ GÖNDERMELERİNİ ÖNERİRİM ÇOĞUNLUK OLUŞURSA AÇMALARI MUHTEMEL HERKEZE KOLAY GELSİN ... '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| ismail |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #488 Kayıt Tarihi: 01 Sep 06 saat: 10:49Üniversite:: gaziantep Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ben de 2003 biyomedikal teknikerliği bölümünden mezun oldum.Bu sene ilk atama (şubatta) yerleştim 87 puanla 7. sıradan yerleştim. 9 kontenjan vardı bu sene. Arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin şuan sadece Üniversiteler alıyordu bu sene ilk kez DMO de aldı. ileriki zamanda bölümün kıymeti anlaşılır.KPSS'de çok alım olacağına inanıyorum. | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | ismail arkadaşım tebrikler nereye yerleştin ve bölüm kodumuz ne 3061 mi DMO neresi busene 2010 alım olurmu '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANKARA …/…/2009 ………….. kimlik no.’lu T.C. vatandaşıyım. Biyomedikal teknikerliği bölümünden ….. yılında mezun olmuş bulunmaktayım. Eğitimimi tamamladığım zamandan bu yana kamu personel seçme sınavlarına (KPSS) girmiş ve yeterli puan almış olmakla birlikte sağlık bakanlığı tarafından kadro açılmamış veya yeterli kadro sayısı verilmemiştir. Bu durum sonucunda da şahsım ve benim gibi *yaklaşık 20000 meslektaşım edindiğimiz mesleği yapamamanın, ülkemize faydalı bireyler olamamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Tıbbi cihazlar ve bunların bakım, onarım, kalibrasyon (ölçümleme) hizmetleri yataklı tedavi kurumları işletme yönetmeliğinin 106/A maddesine istinaden kamu kurumları ihale kanunu çerçevesinde gelirleri çeşitli bütçelerden karşılanarak doğrudan hizmet alımı yolu ile yapılabilmektedir. Aynı yönetmeliğin aynı maddesinde sağlık kurumlarına bu hizmeti kendi bünyelerinde oluşturabilmeleri izni verilmiştir. Buna göre zaten bu hizmet için belli bütçeler kullanılmaktadır ve ihtiyaç olduğu ortada olup, Tıbbi cihazların bakım, onarım, kalibrasyon işlerini her hastane kendi bünyesinde yatak sayıları ve standartlarına göre belli sayıda biyomedikal teknikerini,(örn: 100 yataklı devlet hastanesi; 1 biyomedikal teknikeri) ücretlerini çeşitli bütçelerden karşılamak üzere ki bu ücretler zaten ihale yoluyla yapılan hizmet alımlarında ödenmektedir. 4/B sözleşmeli veya 4/C geçici personel statüsünde istihdam ederek ülkemizdeki biyomedikal teknikerlerinin işsizlik sorununu bir nebze hafifletebilecek durum mevcuttur. Sağlık bakanlığı personel genel müdürlüğünün dilek ve önerilerimi en kısa zamanda dikkate alarak çözüm getireceğine emin olup gereğinin tarafınızca yapılmasını arz ederim. (*) bölümün bulunduğu üniversiteler ve her yıl mezun olan kişi sayısına göre tahmini rakam. Adres :.............................................................ad......soyad telno : email: ARKADAŞLAR BU DİLEKÇE ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ YAZIP YOLLUYALIM SAĞLIK BAKANLIĞINA BENCE KONTENJAN ARTIRILIR YOĞUN TALEP LAZIM MEDİKALCİ ARKADAŞLARA DUYRULUR '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | ismail arkadaşım sen sağlık hizmetleri myo yoksa taknik bilimler myo mezunusun kpss alımlarında hangi teknik kadrodan alıyo çünkü böyle bi ayrımda söz konusu bölümlerde '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | memura 3 kuruş zammı çok görüolar yeni personel almaları sözkonusu bile değil. Heryerde taşöron muhabbeti. Sonumuzu hayır etsin Allah. taşöron kralları bmw x5 le geziolar gariban tekniker çalışsın özel sektörde 1000 tl nin altında. :( | ||
| Başa dön |
| ||
| ismail |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #488 Kayıt Tarihi: 01 Sep 06 saat: 10:49Üniversite:: gaziantep Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | mustafa koşar demiş ki ... ismail arkadaşım tebrikler nereye yerleştin ve bölüm kodumuz ne 3061 mi DMO neresi busene 2010 alım olurmu ben konya selçuklu tıp'a yerleştim.bölüm kodunu hatırlamıyorum.Devlet Malzeme Ofisi'ne bu sene 4 kişi yerleşti. Alımlarda Teknik veye Sağlık MYO ayırımı yok. Sadece Biyomedikal Cihaz teknolojisi Bölümünden mezun olmak KPSS'de yeterli.Alımlarda Dikkat ettim, sınavlardan sonraki ilk alımda Biyomedikal teknikeri alınıyor. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | DMO'ya yerleşenlerin biyomedikal cihaz teknikeri olduğundan emin misiniz arkadaşım? sanki biyomedikal mühendisleri diye duydum ama emin değilim. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| makki |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #3798 Kayıt Tarihi: 31 Aug 09 saat: 04:42Üniversite:: anadolu üniversitesi Mesaj Sayısı: 1 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | evet DMO'ya yerleşen 4 kişi Biyomedikal Cihaz Teknikerleri... | ||
| Başa dön |
| ||
| alee |
| ||
sağlık teknikeri adayı!![]() Kayıtlı Üye #2732 Kayıt Tarihi: 20 Apr 08 saat: 15:43Üniversite:: Erciyes Üniversitesi Mesaj Sayısı: 6 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar bizim bölümün burda bile kpss ye karşı bi tepkisi, ilgisi düşüncesi yokki şu hale bakın konuyu konuşan kaç kişi var Allah aşkına! dilekçeyi mail attım fakat bu dilekçeyi bir iki kişinin atması göze batmaz umursamazlar bile çoğunluk olamıyoruz bence en büyük eksiğimiz birlik olamamamız... Nötr.. | ||
| Başa dön |
| ||
| Ataberk |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #3145 Kayıt Tarihi: 27 Jan 09 saat: 09:27Üniversite:: A.Kocatepe Üniversitesi Atatürk Sağlık Hiz. Mesaj Sayısı: 9 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar en son yapılan memur alımında 9 kişi kadro açıldı Gazi osman paşa üniversitesi, Konya selçuk üniversitesi ve Devlet malzeme ofisine toplam 9 adet biyomedikal teknikeri alındı en düşük puanla giren 87 puan ile girdi bilgilerinize | ||
| Başa dön |
| ||
| ARZU |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #360 Kayıt Tarihi: 25 Jun 06 saat: 06:58Üniversite:: akdeniz üniversitesi Mesaj Sayısı: 5 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | 9 kişiden başka ihtiyaç yokmu , maarifetmiş gibi yazıyorsun buruya ARZU | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor