| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Düz Tabanlık Yardım | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| djomar |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1731 Kayıt Tarihi: 21 Sep 07 saat: 14:08Üniversite:: Tepebaşı Anadolu Teknik Lisesi Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | abilerim benim ayaklarım düz taban bunun için birçok şeyi denedim tabanlık falan doktora gittim sadece bana bunları önerdi tabanlık kullan dedi ama onunda bir faydası yok eğer bir bilginiz varsa ameliyatı falan veya önerileriniz varya paylaşırsanız sevinirim ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| djomar |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1731 Kayıt Tarihi: 21 Sep 07 saat: 14:08Üniversite:: Tepebaşı Anadolu Teknik Lisesi Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | abilerim ebnim bir sorunumdaha var benim ayak baş parmağım içe doğru kayık yani baş parmağım diğer parmakların altına doğru bunu ameliyatla düzeltiyorlarmış abi şuan doktorlara sormadım ama konu komşudan duyduklarım ben burada sadece bu ameliyatı olursam bi yani etkisi falan olurmu diyecektim ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor