| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Düzce Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Arkadaslar ben yasin eskiler tanır:) Askerlik bitti,işede başladık sitede zaman la dahada beraber olacağız benim komşu ilde kurulan bu hastanede çalışmak isteyen varsa başvursun ben başvurdum olumsuz yanıt aldım. Çok güzel bi hastane ama biraz fazla deneyim arıyolar. sizde bi deneyin... başarılar.... Genel Nitelikler: D-100 Karayolu Ankara asfaltı üzerinde bulunan Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde çalıştırılmak üzere "Biyomedikal Teknikeri" aranmaktadır. Modern ve İddialı Hastanemizde çalışarak iyi maddi olanaklar yanında mesleki açıdan da tatmin olmak isteyen Biyomedikal Teknikerleri'nin özgeçmişlerini bekliyoruz. www.hsh.com.tr adresinden hastanemiz hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | yürü be müdür bitirdin askerliği beni al ben geliyim yanına | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor