| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Hey sen işsizmisin? Bir de Ankarada? Hadi be inanmam bak işte sana...Hemen Başvur!!! | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar tüyap fuarında gorustum ema medıkal fırması ankarada teknık muduru ıle gorustum ultrason uygulama elemanı alacakmıs acil alzım ankaradakı merkeze..en buyuk sart ingilizce sonrada ehlıyet..biomedıkal teknıkerı olacak...arkadaşlar bence bu fırsatı kaçırmayın iyi de maş ustu kapalı onuda ogredım 1 mılyer kusur alabılecek ve hatta eger kendınızı ıspatlayabılırsenız bu işten çok daha iyi paralar alabıleceksınız...bence düşünün basvuruyu http://www.ema.com.tr/is.htm buradan da yapabılırsınız...ayrıca cv nızı de gonderın şöyle etkılı bısey adam benım cv yı begendı oyuzden ılgılenırmısın dedı ogrencı ve ankarada olunca ıstemedım eger ankaralı varsa arkadaşlar sızlere tavsıyemdir!!!!BU FIRSAT KAÇMAZ! [ Düzenlendi 22 Mar 08 saat: 17:52 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 265 10 kez 10 mesajda teşekür aldı | abi çok güzel bi konu başlığı olmuş ya | ||
| Başa dön |
| ||
| metkar |
| ||
Biyomedikal Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #1268 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 12:53Üniversite:: Kocaeli unv Mesaj Sayısı: 31 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | eyvallah:))))![]() maksat muhabbet olsun.....umarım bır arkadasımızın ısıne yarar... | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | merhaba arkadaslar rasim nerelerdesin askerlik bitti eski çalıştığım özel hastanede çalışmaya devam ediyorum. sen eneler yapıosun mete senin okul nasıl gidiyor? | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor