| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Elektronik Teknolojisi :: Elektronik ile ilgili Makaleler - Sorunlar - Çözümler |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| 200W lık Konvertör Devreye İhtiyacım Var. | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | 200 W çıkış verebilen 12 v dc den 220 v ac ye çevirici konvertör devre şemasına ihtiyacım var.Bende 100 ve 400 W lık devre şeması var.100 w lık az geliyor.400 w lık devreninde maliyeti fazla olduğundan 180-200 w lık bir devre şemasına ihtiyacım var.Şimdiden yapacağınız yardımlar için sağolun. [ Düzenlendi 05 Sep 07 saat: 12:28 ] Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | 100 ve 400 Watt devrelerindeki mantığı anlayarak 180 W devresini kendin tasarlaman olası değil mi? Gene de ara ama.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| demirci |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #523 Kayıt Tarihi: 07 Sep 06 saat: 14:45Üniversite:: fırat üniversitesi Mesaj Sayısı: 43 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | emre okuldaki öğretmenlerine bi sorsaydın. belki vardır ellerinde. | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | İlginiz için sağolun.150 Wlık uygun bir devre buldum. Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Emre bir ara siteye yükle de yayınlayalım uygunsa, nasıl olur? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Dec 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 425 25 kez 21 mesajda teşekür aldı | emre tavsiyem devreyi proteus vs. gibi programlarda deneyip kontrol ettikten sonra yapman çünkü çoğu devre hatalı oluyor veya yanlış tasarlanmış oluyor:) ben başta direk devreyi yapıyordum hiç biri çalışmadı ama kontrol ediyorum ondan sonra yaptım çoğu devrem çalıştı...:) kolay gelsin seninle de görüşemedik uzun zamandır nasılsın ne var ne yok...:? "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Yavuz Abi rarlayıp hemen göndericeğim devreleri.Kadir iyiyim sağol.Proteus u bi denerim. Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor