| Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektronik Nanoteknoloji Biyoteknoloji Mühendisliği :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| CV hazırlarken dikkat edelim | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Çağan, yavuznuri, kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | CV HAZİRLANMASİ...
Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | resmi anlamadım o nedir? BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Bir iş adamının uçak yolculuğunda yazmış olduğu günlük planı Yavuz abi. Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | konu ile alakası ne BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Yvuz abi şekil olsun diye koydum![]() Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | yok daha neler sen de! neyse bir daha pek şekil olmasın o zaman konuyu anlayamıyorum BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| EMRE |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1190 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 09:25Üniversite:: Anadolu Üniversitesi P.M.Y.O Mesaj Sayısı: 67 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | Tamam Yavuz Abi.Sen nasıl istersen.![]() Mr.Electronic | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | emre çok şekilli olmuş konun![]() konuya gelmek gerekirse tabiki cv hazırlama hepimizin ilerde gerek duyabileceği bir nitelik paylaşım için tşk emre güzel bilgiler vermişin! bi de şunu da belirtmeden geçemeyeceğim cv demişken; çoğu kişi iş bulmak için cv sini yazıyor; hem de konu olarak bu siteye çünkü çoğunda da çalışmıyor yazıyor ve nitelikleri yazıyor..arkadaşlar burası işçi bulma kurumu mu FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | evet fatih iş bulanlar da oldu sitemiz sayesinde sen yeni olduğundan pek bilmeyebilirsin .. zaten cv havuzu diye bir forum başlığını sırf bu iş için açtık, isteyen cv sini koysun diye,çünkü siteye sadece öğrenci ve öğretmenler değil piyasadan adamlar da giriş yapıyor! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | YAVUZ abi o zmn gerçekten çok çok güzel bir şey yapmışınız tebrik ediyorum herkes başka konular açarken ben onların kendiliğinden cv havuzunu ve iş aradıklarını zannediyordum kusura bakmayın arkadaşlar ve abiler! rasim abi sende mi kendi bölümünün|BİOMEDİKAL| işini yapamıyosun ve digitürkte çalışıyorsun bklm bizim sonumuz ne olacak! FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Ara 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 913 25 kez 24 mesajda teşekür aldı | rasimcim ya sen de bi uğursuzluk var zaten ama anlamadım hadi hayırlısı.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 261 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | abi şirketler beni ambargo listesine mi aldılar bilmiyom bende kendi şirketimi açacam bu gidişle onu mu istiyolar itina ila her türlü biyomedikal cihaz tamir edilir ltd şti | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Şub 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | rasim abi galiba sende bir şanssızlık varyoksa bu kadar gerçekten iş bulmak zor mubenim öğrendiğim kadarıyla 4 yıllık mezunları tercih ediolarmış sen 4 yıllık mı mezundunbiomedikal konusunda baya bilgin var ama sırf 4 yıllık oku diye onları tercih ediolarmış FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| rasim yildirim |
| ||
ryildirim03![]() Kayıtlı Üye #136 Kayıt Tarihi: 12 Mar 06 saat: 07:52Üniversite:: 9 eylül Mesaj Sayısı: 261 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | 4 sene 2 yıllığı bitidim ben 2 sene daha okursam ord. biyomedikalci olacam fatih yeter artık oku oku nereye kadar | ||
| Başa dön |
| ||
| kadir |
| ||
Site Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #787 Kayıt Tarihi: 02 Ara 06 saat: 04:41Üniversite:: Gazi Üniversitesi Mesaj Sayısı: 393 21 kez 17 mesajda teşekür aldı | abi neden okuya olsun bir daha böyle bir fırsat elimize geçmez ben bile çoğu zaman şikayet ediyorum ama okumak kadar güzel bir şey yok bence bir yerde hayatın anlamı olsun bence sen 2 sene daha oku elinden geleni yap ki yapcağına eminim.... "EVERYTHING FOR BIOMEDICAL" Gazi Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
:yat):yat):yat):yat)