| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | arkadaşlar merhaba ben askerdeyim 2. haftamın sonu g3 piyade tüfeği elimde sürünüyorum... ama yemin töreninden sonra rahatlayacakinşallah burda enjeksiyon serum takma acil durumlarda neler yapılabilirgibi att programında bieğitim veriliyomuşama burda kurallarçokkatı bağırarak anlaşıyoruz... ama uyum sağladım şafak 444 benidüşünüdüğünüz içinhepinize teşşekkür ediyorum... komando seçmelerine gittim bakalım sonumuz ne olacak hakkınızı helal edin arkadaslar şimdiden. sıhhiye çavuşeğitimbölüğünden komando seçiyomuşlar ve ben seçildim heyet raporunun sonuçlarını bekliyorum açıkcası askerlik zorr arkadaslar SİZİ ÖZLEDİM SİVİL HAYATI ÖZLEDİM AMA BU KAMUFLAJI GİYECEĞİZ DAHA... İYİYÇALIŞMALAR BEN VAKİT BULDUĞUM ZAMANALARDA SİTEYE GİRECEĞİM KENDİNİZEİYİBAKIN... SAĞLICAKLA... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor