| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Alper Grup mezun Biyomedikal Teknikeri arıyor. | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Alper Grup mezun Biyomedikal Teknikeri arıyor. http://www.alpergroup.com 0212-633 03 81/82 Gönderen Raşit Hoca. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | uhuru bu iş konularında önümüzdeki günlerde bu iş teklifleri işime yarayacak. forumu bu şekilde canlanıyor. thanks | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | bence arayıp konus simdiden is konusu beklemeye gelmez | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | bi konusucam | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Bende teşekkür ediyorum | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | bu haberin kaynağına (Raşit hoca) ve burada yayınlanmasını sağlayan ana admin uhuru ya da teşekkürleer arkadaşlar sektörde bu gibi ilanlarla karşılaşırsanız siteye yazınız önemli bir konudur BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | evet ben kariyer nete arada girip bakıyorum sektor ile ilgili ilanları ekliyorum buraya ozel ilanlarda rasit hocadan gelmisti yeni gelen ilanlarıda yayınlamaya devam edicez şirketinizde bu tur acıklar varsa yayınlayın zaten bi kac yıl sonra burada yazdıgınız yazılar cevaplar sonucunda iş taklifi alabilirsiniz.Bu tur şeyler forumlarda cok olur bilginize bu mecra kendinizi tanıtmak için bir fırsattır şirketler artık nerden mezun olduğunuzun yanı sıra neler yapabiliyorsunuzada bakıyorlar. | ||
| Başa dön |
| ||
| Y@sin |
| ||
Biyomedikal Cihaz Teknikeri![]() Kayıtlı Üye #65 Kayıt Tarihi: 08 Feb 06 saat: 03:28Üniversite:: Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mesaj Sayısı: 225 2 kez 2 mesajda teşekür aldı | ok uhuru teşekkürler bu günlerde bana iş lazım çünkü okula bitti.... | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor