| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Teşekkürler | ||
| Sayfaya git << | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| djomar |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1731 Kayıt Tarihi: 21 Sep 07 saat: 14:08Üniversite:: Tepebaşı Anadolu Teknik Lisesi Mesaj Sayısı: 4 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | merhabalar, ben Ömer GÜLER.Bu sitede Kadir GÜLER'in kardeşiyim.Bu bölüme daha yeni geçtim işallah allah nasip ederse abi mesleği üzerinde devam edeceğim.Sitede Yasin abiyi, Yavuz abiyi ve Rasim abi az çok tanıyorum.İşallah sitemize daha sık online olup konularımızı sizlerle paylaşacağım. ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | vay ikinci bir kadir de geliyor inşallah...abin gibi sen de aktif olursun umarım.. başarılar.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git << | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor