| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Teşekkürler | ||
| Sayfaya git >> | |
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | Paylaşımlaşım yapan tüm arkadaşlara ve özellikle yavuznuri arkadaşımıza teşekkürler. Sektörrden ayrı olmam ve bir çok projeyi aynı anda yürüttüğüm için sitede bana çok yardımcı olan yavuznuri arkadaşımıza katkılarından ve site yönetiminde aktif rol aldığı için teşekkür ederim umarım hayatta herşey istediğin gibi olur. Bundan sonra sitede çok fazla yer alamayaçağım için size yavzunuri arkadaşımız yardımcı olacaktır. Bu bir veda değil sadece ilgimi ve zamanımı başka projelerimde yoğunlaştıracağım için bir duyurudur.Bundan sonra siteyi daha önce olduğu gibi yavuznuri arkadaşımız yönetecek ve teknik desteği ben sağlayacağım sorularınız ve sorunlarınız için kendisinden yardım alabilirsiniz. Hepinize 10 ay gibi kısa bir sürede Türkiyede eşi olmayan içinde 350 adet biyomedikal ile ilgili makale bulunan bir site oluşturduğunuz için teşekkür ederim. [ Düzenlendi 19 Dec 06 saat: 04:39 ] | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | uhuru hakkımda olumlu düşüncelerin için teşekkür ederim Bu site uhuru tarafından kurulmuş olup şahsım ve uhuru tarafından bugünkü popüler haline getirilmiştir. Bu süreçte katkılarını esirgemeyen değerli üyelerimize de minnettarız. Site ile ilgili soru,öneri ve görüşlerinizi pm (özel mesaj), mail, veya "bize ulaşın" kısmından iletebilirsiniz. Şahsımın çözemeyeceği tarza derin teknik konular içeren kısımlarda uhuruya gene başvuracağız yalnız günlük,yüzeysel basit konular için uhuru yu rahatsız etmemeye çalışmanızı bekliyoruz. Sitemiz şu an için Türk yapımı biyomedikal alanında en kaliteli,nitelikli ve kapsamlı site ünvanını elinde bulundurmakta olup son zamanlardaki aldığı hitler giderek artmaktadır.İnanıyorum ve ümit ediyorum ki yakın gelecekte çok daha iyi konumlara gelecektir. Yalnız hatırlatmam gereken belki bir konu var; siteden aylarca uzak kalıp sonra giriş yapan ve şunu bunu indiremiyorum diyenler lütfen anasayfanın en üstteki yazısını okusunlar artık söylemekten dilimizde tüy kalmayacak! Bu uygulamanın site için çok yararlı olduğuna şahit olduk ve şu an için aktif üyelik sistemine devam etme kararındayız. Artık bu konu yeterince açıktır...! BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| BLACKANGEL |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #824 Kayıt Tarihi: 06 Dec 06 saat: 08:26Üniversite:: MARMARA ÜNİVERSITESI Mesaj Sayısı: 51 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | hocam bızde sıze yetısmek için elimizden gelenı yapıyoruz iyiki böyle bir site kurmussunuz.teşşekürler. I LOVE BİYOMEDİKAL | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | helal olsun sana UHURU.böyle bir atılım biyomedikal sektörü adına ilk oldu.ama böyle zamansız çekilişin inşaalah sitede güç kaybettirmez.tabiki yavuznuri mükemmel bir insan.gerçekten güveneceğin insanı doğru seçtiğine inanıyorum.inşaallah herşey çok daha güzel olur...EMEĞİNE SAĞLIK HERKESİN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | resul sakin ol uhuru savaş meydanını terkediyor sadece yani karargaha gidecek bense savaştayım BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | pardon düşman kim???? | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | iyi açık yakaladın ama şöle diyim; illa düşman gerekmez savaş için neyse kötü salladım olmadı tutmadı BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| ZEREN, Resul |
| ||
ZeReN![]() Kayıtlı Üye #263 Kayıt Tarihi: 29 Apr 06 saat: 15:26Üniversite:: KTÜ Mesaj Sayısı: 140 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | eee yavuz nuri örneklemen az gerçekçi olsun ya.deseydin "ameliyat masasından çekildi ama hala doktordur" olurdu.kötü örnekleme.ya yavuz nuri bi açığını yakalmışken uğraşayım dedim. | ||
| Başa dön |
| ||
| viper |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1282 Kayıt Tarihi: 09 Mar 07 saat: 08:11Üniversite:: fatih üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | böyle bi site yaptınız için teşekkürLer DeNiZLi | ||
| Başa dön |
| ||
| medicalexpt |
| ||
Yüksek Elektronik ve Haberleşme Müh.![]() Kayıtlı Üye #1255 Kayıt Tarihi: 05 Mar 07 saat: 05:14Üniversite:: İTÜ Mesaj Sayısı: 8 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Pek çok bilimsel alanda olduğu gibi biyomedikal alanda bir problemdir türkçe kaynak. Bundan dolayı bu sitenin yapımında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum bu sitenin daha da büyümesi daha da verimli olması için elimden geldiği kadar elimde kaynakları sizinle paylaşacağım. Umarım bu site diğer dallar içinde bir örnek teşkil eder. | ||
| Başa dön |
| ||
| mustafa koşar |
| ||
Biyomedikal cihaz teknolojisi![]() Kayıtlı Üye #83 Kayıt Tarihi: 24 Feb 06 saat: 02:19Üniversite:: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ Mesaj Sayısı: 84 8 kez 8 mesajda teşekür aldı | şimdiye kadar bu kadar ayrıntılı bir biyomedikalle ilgili site görmemiştim nekadar tşk etsek azdır uhuru ark ve yavuz nuri abiye okuduğum bu süreç içerisinde inanılmaz derecede yardımcı oldular diğer üyelerimizde tabii hep birlikte hareket ederek kalkındı inş devamıda daha güzel olur şimdiden hayatlarında başarılar dilerim site kurucularına ve üyelere... '''Ya Bilgisizler-siniz,Ya da Bilgi-sizlersiniz'' ![]() | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | açıkçası ben bu kadar ayrıntılı bir biyomedikal sitesi değil elektronik,elektrik vb. gibi alanlarda da bu kadar ayrınyılı site görmemiştim ve her geçen gün siteye olan üye sayısı artıyor siteyi bilenler memnun olanlar birbirlerine söylüyorlar ve siteye duyulan ilgi artıyor ben şahsen biyomedikal bölümümün olması nedeniyle bu sitenin olması ve böyle bu siteyi kusursuz bir şekilde yöneten çağan abiye ve yavuz abiye çok tşk ama kafama takılan bir soru var yavuz abi ve çağan abi bu kadar uğraşırken orda moderator kısmında streetsipirit diye bir kişi var onu açıkçası hiç sitede görmedim askerde flndır ama heralde veya da işleri fln vardır öyle olmasa siteyle o da ilgilnirdi diye düşünüyorum! FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ya gülmekten yerlere yatacam çok masumane yazmışsın streetspirit hakkında, evet askerde dermişimo kim biliyormusun? uhurunun eşi , askerde bir türlü dönmüyor (!)uhuru nun bir jesti say sen;) BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| Yasin Çağan |
| ||
Site Kurucusu![]() ![]() Kayıtlı Üye #1 Kayıt Tarihi: 04 Dec 05 saat: 12:18Üniversite:: Marmara Üniversitesi - Anadolu Üniversitesi Mesaj Sayısı: 579 21 kez 20 mesajda teşekür aldı | çok güldüm bende çok işi var çok başka bir sitenin editörlüğünü yapıyor aslında bizim site ile ilgilenemiyor bu ara söyliyim askerden dönsün artık Eşim diye söylemiyor iş yaşamı konusunda çok iyi yazıları var faydalı olacaktı okumanızı tavsiye edierim. http://www.insankaynaklari.com/ikdotnet/YazarDetay.aspx?YazarNo=1439 | ||
| Başa dön |
| ||
| biyofatih26 |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1189 Kayıt Tarihi: 19 Feb 07 saat: 08:19Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi Mesaj Sayısı: 93 1 kez 1 mesajda teşekür aldı | valla bilmiyodum çağan abi kusura bakma hiç aklımın ucundan bile de geçmemişdi hele askerde demem yok mu valla ben de katıldım burda gülmekten... ama çağan abi keşke bizim siteyle ilgilenecek zamanı olsaydı gerçekten yazıları çok güncel ve çok başarılı siz ailecek böyle başarılısınız galiba çocuklarınızda yarın prof. fln olursa şaşırmayalım:):):):):):):):):) FATİH ŞEN | ||
| Başa dön |
| ||
| Sayfaya git >> | |
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor