| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Sektörden Haberler - Eleman - İş - Staj - Cihaz Alış Verişi :: Kariyer Panosu :: Eleman Arayan Firmalar |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| Teknik Servis Müdürü (Sorumlusu) | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | |||||||||||||||||
| yesilelma |
| |||||||||||||||||
Ürünler Direktörü![]() Kayıtlı Üye #361 Kayıt Tarihi: 25 Jun 06 saat: 13:09Üniversite:: Fatih Üniversitesi Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar Bilkosis fiirması teknik servis müdürü arıyor. İlana cember.net'ten ulaştım. Özellikle EEG ve EMG üzerine çalışan bir firma. Teknik Servis Müdürü (Sorumlusu)
İş Tanımı Yurt dıişından gelen cihazların çeşitli hastanelere - özel kliniklere kurulumları, egitimlerinin verilmesi, ariza - sorunlarinin telefon ile cozumu. Adayda Aranan Özellikler En azindan orta derecede ingilizce, mukemmel PC (donanim) kabiliyeti. Yeri geldiginde kablolama işlemlerinin de yapılması, duvarların delinmesi, lehim, vs montajı. Bu sebeple erkek adaylar tercih sebebidir. (Bayan arkadaşlarımızın zorlanabilecegini düsünmekteyiz.) Kesinlikle iyi insan iliskileri.... Bilkosis Hakkında TIp Cihazları Sektoru Bilgisayar kontrollu hastane cihazlari İletişim Bilgileri
| |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| yavuznuri |
| |||||||||||||||||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | ilgin ve alakan için teşekkürler yeşilelma devamını bekleriz bu ilanda da bir tuhaflık gördüm çünkü adamlar müdür demişler ama tekniker iş tanımı yapmışlar herhalde bir taşla bikaç kuş istiyorlar BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| yesilelma |
| |||||||||||||||||
Ürünler Direktörü![]() Kayıtlı Üye #361 Kayıt Tarihi: 25 Jun 06 saat: 13:09Üniversite:: Fatih Üniversitesi Mesaj Sayısı: 10 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | rica ederim aslında bana da tuhaf geldi ama bir yerlerden başlamak isteyen arkadaşlar için ideal bir ilan.. haksız mıyım?? | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| zilog |
| |||||||||||||||||
teknisyen![]() Kayıtlı Üye #105 Kayıt Tarihi: 07 Mar 06 saat: 02:57Üniversite:: yenimahalle end. meslek lisesi- Mesaj Sayısı: 117 3 kez 3 mesajda teşekür aldı | valla ne aradıkları nı ben anlayamdım da bence bunlar biomedikal teknisyeninden çok montaj demontaj için bi teknik eleman arıyorlar ilan baştan sona bi garip | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| bahcecim |
| |||||||||||||||||
Elektronik Haberleşme Müh.![]() Kayıtlı Üye #708 Kayıt Tarihi: 12 Nov 06 saat: 14:57Üniversite:: Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | Neyi anlayamadınız anlamadım. Açık ve net olarak yazıyor herşey. TEknik servisin tamamından sorumlu, masa başında oturmayacak KAFASI ÇALIŞAN birisini arıyorlar. Sanırım hepinizin işi var... | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| yavuznuri |
| |||||||||||||||||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | Metin arkadaşım bu site genellikle öğrencilerden oluşmakta olup sektörde çalışanları da barındırmaktadır. Bu kısa bilgiden sonra; mukemmel PC (donanim) kabiliyeti yeri geldiginde kablolama işlemlerinin de yapılması, duvarların delinmesi, lehim, vs montajı teknik servis müdürü...? üçünü bir araya getirirken garipsedim de tabi ki olağanüstü bir durum değil ama profesyonelleşebilen şirketlerde mesela örnek olsun bir philips de teknik servis müdürü ne lehim yapar ne de matkap kullanır ve ne de duvar deler...bu özellikler ise o şirketi philips veya diğer siemens,ge...yapar. artık tüm dünyada iş bölümünün öneminden bahsedilirken biz de işlerin bir kişiye yüklenmeye çalışılması durumu ters geldi bizlere.. ama belirtirim artık garisemiyorum olağanlaşıyor gitgide.. BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| bahcecim |
| |||||||||||||||||
Elektronik Haberleşme Müh.![]() Kayıtlı Üye #708 Kayıt Tarihi: 12 Nov 06 saat: 14:57Üniversite:: Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | demek ki firma philips kadar büyük değil | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| yavuznuri |
| |||||||||||||||||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | zekice bir cevap kutlarımbence de o kadar büyük değil herhalde BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
| MED |
| |||||||||||||||||
Elektrik - Elektronik Yük. Mühendisi![]() Kayıtlı Üye #1265 Kayıt Tarihi: 07 Mar 07 saat: 04:53Üniversite:: selcuk ün Mesaj Sayısı: 2 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | yavuz nuriye kesinlikle katılıyorum. İŞ basvurusunda is tanımının istenmesi cok önemli bence bazı firmalar teknik personelini ofis boy olarak bile kullanıyor. Yapacağı işin tanımını yaptırmayan arkadaşlarda iş korkusuyla daha sonra soylenen her işi yapmak zorunda kalıyorlar. YAŞLANARAK DEĞİL YAŞAYARAK TECRÜBE KAZANILIR, ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR... | |||||||||||||||||
| Başa dön |
| |||||||||||||||||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor 

aslında bana da tuhaf geldi ama bir yerlerden başlamak isteyen arkadaşlar için ideal bir ilan.. haksız mıyım??