| Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum |
|
<< Önceki konu | Sonraki Konu >> |
| MSN ADRESİM ÇALINDI | ||
|
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
|
| Yazar | Mesaj | ||
| barış |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #908 Kayıt Tarihi: 19 Dec 06 saat: 23:36Üniversite:: Gazi Antep Ünv./MKÜ Mesaj Sayısı: 33 3 kez 2 mesajda teşekür aldı | Arkadaşlar gelen maillerinize dikkat edin.Tanımadıklarınızı açmayın.Benim mailim çalındı,geri alamıyorum.Sanırım böyle birşey Yasin arkadaşımızın başına da gekmişti.Burdan bir arkadaşımada aynı şey oldu.Ne yapmak istiyorlar anlamadım. | ||
| Başa dön |
| ||
| yavuznuri |
| ||
Site Ana Yöneticisi![]() ![]() Kayıtlı Üye #4 Kayıt Tarihi: 31 Dec 05 saat: 02:45Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles) Mesaj Sayısı: 922 26 kez 25 mesajda teşekür aldı | beni de eklemiş görünüyorsun iyi ki kabul etmemişim... zaten genel olarak önce haber vermeyenleri kabuletmiyorum.. soruna gelirsek bunu yapan kişi eğer bizim sitedense bulur bulmaz işini bitiririz,sen gene de msn yi geri alma vb. ile ilgili şu konuyu incele..link aşağıda http://www.medikalteknoloji.com/forum-t2846.html.post BS: Başkent University-Biomedical Engineering MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering | ||
| Başa dön |
| ||
| hipokrat |
| ||
![]() Kayıtlı Üye #1331 Kayıt Tarihi: 23 Mar 07 saat: 08:30Üniversite:: Mimar Sinan ATL Mesaj Sayısı: 22 0 kez 0 mesajda teşekür aldı | ABY BEN SIZLERIN MSN ADRESLERINIZI EKLEMEK ISTIYORUM AMA MSN ADRESLERINIZI BILMIYORUM :S ?? | ||
| Başa dön |
| ||
| barış |
| ||
tekniker![]() Kayıtlı Üye #908 Kayıt Tarihi: 19 Dec 06 saat: 23:36Üniversite:: Gazi Antep Ünv./MKÜ Mesaj Sayısı: 33 3 kez 2 mesajda teşekür aldı | Sağol Yavuznuri | ||
| Başa dön |
| ||
Ondan istanbulla ilgili haberler daha çok dikkat çekiyor