Forum
Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi :: Forum :: Bilimsel Konular - Sohbet - Mesajlaşma Ve İletişim :: Gülmece,Haberleşme, Duyuru ve Yorum

<< Önceki konu | Sonraki Konu >>
.;SİTENİN EN leri!..
Moderatorler: Yasin Çağan, yavuznuri, Kadir
Yazar Mesaj
biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:28

Kayıtlı Üye #1189

Üniversite:: eskişehir tepebaşı anadolu teknik lisesi
1 kez 1 mesajda teşekür aldı
-ÖNSÖZ-  |OKUMANIZI MUHAKKAK RİCA EDİYORUM|=çok kısa zamanda 60 mesaja ulaşmışım ama nabayım duramıyorum sitede en az günde 3 saat duruyorum çoğu zaman tek olduğum oluyor sitede bunların sebebi kendi bölümümü yansıtması ve bu siteyi çok sevmem neler mi yapıyorum neler yapmıyorum ki!..  hiç bulamasam eski konulara bakıyorum siteyi geziyorum kişilerin istatistiklerine bakıyorum vb.  farklı aktiviteleri çok seviyorum bunda sabah 8 ders başlangıcı akşam 5 ders bitişi olması faktörü çok fazla ben böyle stres atmayı seviyorum sizlerin hepiniz benden daha çok yoruluyorsunuzdur belkide çoğunuz çalışıyor veya yüksek okul okuyor onun için ben böyle aktivitelere devam ediyorum okuldan geldiğim anda yemek bile yemiyorum direk sitenin başına oturuyorum sitenin yenilerinden olmama rağmen farkında olmadan 4 yıldız olmuşun ama ben buyum ve devam edeceğim gerek biyomedikalle ilgili aktiveitler gerekse site ile ilgili aktivitelerim devam edecek!..

ŞİMDİ konumuza gelelim burada sitenin en... diyip bişeyler söyleyeceğiz .:sitenin en büyüğü,sitenin en fazla yazanı,stenin en günceli fln yazabilirsiniz çok zevkli olacağını düşünüyorum...

[ Düzenlendi 11 Mar 07 saat: 12:11 ]

FATİH ŞEN

Başa dön

biyofatih26
11 Mar 07 saat: 11:32

Kayıtlı Üye #1189

BAŞLIYORUZ!:.

sitenin en fazla makale yollayanı ÇAĞAN ABİ!:.

herkes fikirlerini söyleyebilir söyleyen bi dahaki sefere de söyleyebilir buyrun içinizidekiler dışarı çıksın sitedeki kişilerle ilgili yorumlarınızı yapın!

FATİH ŞEN

Başa dön

Kadir
11 Mar 07 saat: 12:00
Site Yöneticisi

Kayıtlı Üye #787

Üniversite:: Gazi Üniversitesi
25 kez 21 mesajda teşekür aldı
Sitenin en çok mesaj yazanı YAVUZ ABİ!!!!

"EVERYTHING FOR BIOMEDICAL"

Gazi Üniversitesi
Elektronik Öğretmenliği
4. sınıf öğrencisi

Başa dön

Website
yavuznuri
11 Mar 07 saat: 15:44
Site Ana Yöneticisi

Kayıtlı Üye #4

Üniversite:: UCLA (University of California-Los Angeles)
26 kez 25 mesajda teşekür aldı
son zamanların en aktif ikilisi;
kadir ile biyofatih

BS: Başkent University-Biomedical Engineering
MS: Bilkent University-UNAM-Materials Science and Nanotechnology
PhD: University of California-Los Angeles (UCLA)-Biomedical Engineering

Başa dön

Website
biyofatih26
12 Mar 07 saat: 09:33

Kayıtlı Üye #1189

sitenin en çok pm atanı kadir!:)

en den sonra yazacak bişi bulamadınız mı...

sitenin en büyüğü,sitenin en esprilisi,sitenin en çok neşeli konu açanı,sitenin en çok yardımseveri,sitenin en çok tıbbi konularda konu açanı,sitenin en çok aktivitelerini düzenleyen,sitenin en küçüğü,sitenin en yararlıları,sitenin en çok umud vereni,sitenin en gayretlisi,sitenin en gizemlisi,sitenin en çok aktif üye olmak için başvuranı:):):),sitenin en tecrübelisi gibi yazabilirsiniz bu da benden size öneri!

FATİH ŞEN

Başa dön

Hızlı Geçiş:     Başa dön

Bu konuyu uzaktan oku: rss 0.92 Bu konuyu uzaktan oku: rss 2.0 Bu konuyu uzaktan oku: RDF
Powered by e107 Forum System
e107 CMS sistemi kulanılarak yapılmıştır ve yayınlanan materyaller GNU Genel Kamu Lisansı ile korunmaktadır.

Theme created by Free-Source.net
Biyomedikal Tags

programlar   contact   ecerkan@gmail.com   elektronik devreler   clinical information systems   cochlear implant   Tıbbi cihazlar kalibrasyon   makine   medikal   c clark   hemogram cihazi   m elektronik   mikro eliza   test c   ba lay   Radyoloji   hastal   experienced professionals   physiologic data   biomedical applications   antijen   Polarografi Cihazı   Sintigrafi   akdeniz biyomedikal   yeditepe biyomedikal   Fakoemilsifikasyon   Tıbbi cihazlar tamiri   biyomedikal turkiye   Ultrason   Biyomedikal Teknikeri   sanayi   kal   ultrasonik   biyomedikal servis manueli   input boxes   knowledge management   m servis   fireworks   DİCOM   behcet disease   vapor density   HEART FAILURE   Hastabaşı monitör tamiri   biyomedikal sozlugu   biyomedikal bölümü   pacemaker   vent   zamana   biomedical sensors   biomedical engineers   budala   Dikey Geçiş   hastane   tıbbi cihaz onarım   Dijital Steteskop   kangazi cihazi   temizlik   tansiyon   multilayer perceptron   Acıbadem Hastanesi Biyomedikal Teknisyeni Arıyor   Nanoteknoloji Nedir   Defibrilatör   Yasin Doruk Cagan   bilgisayarlar   analog   extrasystoles   dopler   kamera   molecular imaging   tibbi cihaz onarim   adobe   ultroson   common myths   Biyomedikal cihaz teknikerliği   biyomedikal muhendisligi nedir   kontrol   lamak   Tıpta Son Yenilikler   cerrahi   Tomografide kanser riski   benzer   biyomedikal teknik servis   biomedikal engineer   avantaj   doku   bedsite   helium neon   krypton   Medikal Araçların Tanımı   bakteri   organic solvents   ventilator   biomedikal is   kısa dönem askerlik   Bilgisayarlı Tomografi   piller   Devre Analizi   eleman   ekg   Tıbbi cihazlar onarımı   Gama Kamera   fonksiyonlar   Hastabaşı monitör onarımı   organic solids   diyot   biyomedikal is   power generators   ritim   biyomedikal tez   yazılım   laboratuar cihazlari   protozoa   angelous   healthcare knowledge   baskent biyomedikal   biyomedikal fuar   PASC   renkli doppler   laboratuar cihaz   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir   biyomedikal sirketleri   biyomedikal insan kaynaklari   Rontgen   Acıbadem Hastanesi is   sized computers   İstanbul Üniversitesi   management flow   bacterial strain   opamp   medikal cihaz tamiri   marmara biyomedikal   myo elektrod   steren   puritan bennett   signals   akustik   electrode   neonatal patients   Medikal cihazlar onarımı   Medicine ebook   tens   Yavuz Nuri Ertas   stent   iMMuNOGENETiK   biomedikal cihaz   tibbi cihaz bakim   service diagnostics   dikey gecis   bedsite monitor   doktorlar   information technology   ethics   radyografi Pozisyonlar   geli   hayati   frekans   recent developments   elektrik elektronik   hasta başı monitörleri   kalp   DICOM NEDIR   mekanik   biyomedikal cihaz teknolojisi   defibrilator   biyomedikal odev   tibb   glass corrosion   Defibrator   biyomedikal bolumu   sterilazyon   Yapay Sinir Ağları   konvertor   ac power   Hastabaşı   recin   matris   Nanoteknoloji Videoları   gerilim   Lazerler   Kadir Guler   billable hours   ege biyomedikal   investors business   Dikey Geçiş Sistemi'nde değişiklik..   biyomedikal sirket   biyomedikal is ara   nanotechnology   purkinje   Biyomedikal Cihazlar   kavu   dicom   iki yıllıkların askerlik durumu   medikal cihaz   uploaded   gebelik   Acıbadem Hastanesi biyomedikal   bunu   ECG meter   medikal fuari   anolog   tıbbi cihaz bakım   performance specifications   Cami ses sistemi   devre   insan kaynaklari   flowmetre   radan   daha   bbi   rmada   aberration   Hastabasi Monitoru   radyo vericileri   hammacher   dr lee   elektrik   Elektronik   character behavior   myo askerlik durumu   Matlab   Medikal Teknoloji Biyomedikal Biomedical Elektroni   biyomedikal is arama   biyomedikal eleman   pahal   kisa donem askerlik   tens cıhaz   Biomedical   tiroid   biyomedikal fuari   Debimetre   medikal site   web sitesi açtıracam   kanallar   kanm   microbiologist   dreamweaver   standart   biyomedkal is   image processing   paraf   Medikal kalibrasyon   tsr   dummies   biomedikal teknikeri   TIBBİ GÖRÜNTÜLEME   e107 Forum Teşekür Eklentisi   court decision   ingilizce   enzim   indesign   yeni bir   transduser   sistemi   Kan Sayım Cihazı   Otomatik Film Banyo Cihazı   myo elektrik   esnas   rezonans   rapidshare   biomedical image   biyomedikal muhendisi   narak   Biomedical Engineering   yans   Triturus Modül Ayarları   biomedical turkey   bıtırme odevi   biyomedikal cihaz teknolojisi nedir?   ultrasound   biomedical service manuel   pankreas   Elektroensefalografi   resistance temperature detectors   kontroll   anatomi   tıbbi cihaz bakım onarım   kta   dicom sunum   12v dc   katarakt   ba lam   nihon kohden   english isbn   Biyoteknoloji   cristian doppler   biyomedikal kitap   membran   biyomedikal teknisyeni   abrasion   web sitesi kurulumu   Nanoteknoloji Videolari   Biyomedikal   enerji   elektro   kristal   antenler   biyomedikal nedir?   endoskopi   kullan   medikal serhat   Biyomedikal Cihaz   medikal ebook   processes   Nanoteknoloji   HASTABAŞI   enormous growth   commercialization   sirketime site   BİYOMEDİKAL MÜHENDİS   Teknoloji   ultrasonografi   service capabilities   molecule   approved products   ananda   onarımı   Respiratory   Medicine   atomic force microscope   Steteskop   tıbbi cihaz fuarı   Pnömatik   nanoteknoloji nedir?   Hastabasi   leland   biyomedikal iş   biomedical research   TIBBi CiHAZLARIN TEMEL KAVRAMLARI   flash   zden   paralel   vita x   analiz   ethylene oxide sterilization   Ventilatör   biyomedikal fuarı   biyomedikal servis   atomic structure   nanoscience   medikal fuar   doppler   elektronik devre   diyaliz cihazi   biyomedikal muhendisligi   belediye anons sistemi   Işıkla Bilgi İletimi   Cep Telefonlarının Elektromanyetik Etkileri   medikal fuarı   biyomedikal staj raporu   ophthalmic   işlemsel Yukseltecler   Merkezi ezan vaaz sistemi   arterial doppler   biomedikal   olsun   spektrofotometre   kangazı cihazı   kontrol sistemleri   biomedical photonics handbook   ndan daha fazla   kimyasal madde   Biyomedikal Nedir   mamografi   biomedical technology and devices handbook   hastabaşı mönitörü şeması   tipsozlugu   qualified medical   biomedical materials   vhf   MONİTÖRÜ   Santrüfüj   biyomedikal mühendisliği   error codes   uhf   polar molecule   biotech   Medikal Lazerler   Biyomedikal proje   notlar   larson   representative   self test   biyomedikal ebook   dalgan   istanbul biyomedikal   biyomedikal makale   medical diagnostic tools   Nanoteknoloji-Anadolu Üniversitesi   mantar   biyomedikal kariyer   anjiyo   medikal şirket sitesi   hastabaşı monitörü   Acıbadem Hastanesi iş   tomografi   hepatit   steve jobs   Electronic Stethoscope   temel elektronik   biotechnology   Elektronik kart tamiri   biyomedikal staj   faz   Sintigrafi sistemi   sst   ameliyat   extension cables   Tıpta Son